VM i Wushu – Tisdagen den 11 oktober

Gårdagen bjöd på följande från svenskarna på plats i Ankara:

 

TAOLU

Magnus Garneij slutade på 9,17 poäng i Dao Shu och placerade sig därmed på 25:e plats av ca 50 tävlanden.

Magnus har nu avslutat sitt VM och i dag är det vila för taolun. I morgon kväll gör Anette Bergström debut i VM med Jian Shu följt av Chang Quan på fredag.

Se en kort sekvens från Magnus Garneijs rutin i Dao Shu nedan.

 

SANSHOU

Johan “Lyftkranen” Lindqvist vann sin andra match, som gick mot Italien. I eftermiddag/kväll väntar Iran för Johans del.

Se en kort sekvens från Johans match mot Italien här nedan.

 

Tony Miocic debuterade i VM i går och vann sin match mot Nederländerna på KO. Eventuell kvällsmatch för Tony i dag, onsdag.

Maria Olsson gör sin debut i VM i dag med en förmiddagsmatch. Som uttagen i tre landslag 2011 (thaiboxning, sanshou och kickboxning) håller vi tummarna för “hat trick” i medaljer för Maria. Som många säkert redan känner till, landade hon i Sverige med VM-silver i thaiboxning.

Emma Häll Lövgren har vi ännu inte fått bekräftad matchtid för. Det kan dock bli dags för hennes VM-debut i kväll. I så fall har vi fyra av fyra möjliga sanshoutävlanden på mattan under dagen.

Följ oss på vår Facebooksida för att få löpande information under VM-dagarna.

Vill passa på att tacka Coacherna nere i Ankara för att de tar sig tid att skicka bilder och videos till oss. Riktigt roligt att kunna följa vad som händer! Också stort tack för och fortsatt lycka till med arbetet att leda den svenska landslagstruppen till framgångar i VM 2011.

Kör hårt, Sverige!

 

 

Kommentarer inaktiverade.