Webbutvecklare och redaktör

Förbundet vill promota Wushu på alla sätt och det görs främst genom att rapportera och publicera information och reportage med bilder och videos från tävlingar och andra evenemang inom wushu. De kanaler vi har är framförallt www.svenskwushu.se, på Facebook och Youtube, men även budoförbundets sajt och kanaler.

Vi behöver nu någon eller några som vill jobba med dels webbinformation på förbundets sajt med flera kanaler, samt en del rena webb-utvecklingsjobb som projekt.

Ett fösta utvecklingsprojekt är att sätta upp ett webb-baserat rankingpoängsystem, där förbundet kan publicera både resultat från te x SM, och hålla löpande koll på rankingpoängen för Sanshou Cup.

Som redaktör söker vi dig som är bra på att skriva, gillar att informera, och kan wushu! En fördel är erfarenhet från att jobba med PR på fb och liknande – eller vilja att lära sig!

Det kan vara två olika personer/funktioner: en redaktör, och en utvecklare.

Båda rollerna är på deltid vid behov, och ideellt för förbundets räkning, men kan till exempel användas som referensjobb etc. Mycket bra som praktik för mediastuderande och utvecklare till exempel, eller frilansare som vill bredda sitt nätverk. Självklart får man ha sitt företag eller namn på det som produceras.

Hör av dig till styrelse@svenskwushu.se och berätta vem du är och vad du kan.