Landslagsorganisationen klar

Vi hälsar vår nya landslagsorganisation mycket välkommen!

Ny landslagschef blir Yvonne Lin. Yvonne har ett förflutet inom wushu, med erfarenhet av tävling på elitnivå och även som engagerad inom andra idrotter. Hon jobbar med sitt eget företag YLAB med personlig träning och hälsorådgivning, är opinionsbildare och mediaprofil med egna radio- och TV program samt skribent för olika tidningar. Yvonne har stor erfarenhet av arbete även inom andra idrottsförbund på både nationell och internationell nivå.

Coach i sanshou blir Kevin Arroyo från Södermalms Shaolin. Han har den senaste tiden varit tillförordnad coach, så steget därifrån till att bli ordinarie är inte så långt. Han har redan visat sig vara en mycket bra person på den platsen.

Assisterande coach i sanshou blir Luciano Macri från Västerås Tai Nui. Luciano har lång erfarenhet från wushu och sanshou, även från vårt förbund där han suttit i styrelsen under lång tid.

Coach i taolu blir även fortsättningsvis Petter Sande från Renyi i Umeå, som redan haft uppdraget i cirka ett och ett halvt år .

Ny assisterande coach i taolu är Romain Schwab från Stockholms Wushu Institut.

 

Närmast för landslaget gäller EM i Talinn den 25 mars.

Alla som har frågor om landslaget är välkommna att maila Yvonne på yvonne@svenskwushu.se