Arrangör sökes för SM 2013

Enligt den nya tävlingsplaneringen kommer SM framöver att förläggas till slutet av februari månad, någonstans 15/2 – 10/3. Förbundet söker nu arrangör till SM 2013. För att arrangera SM utgår arrangörsstöd på upp till 20 000 kr från förbundet. Grundläggande villkor för att arrangera SM är bland annat:

  • publik sporthall som rymmer ca 400 personer i publik
  • sanshouplattform
  • taolumatta
  • läkare
  • domare
  • utrustning sanshou
  • pr
  • marknadsföring
  • lätt att ta sig till/förhållandevis centralt

Övrig info och tips:
Det finns en hel del utrustning att låna från förbundet. Arrangemanget kommer också marknadsföras via förbundets hemsida. Samarrangemang med flera föreningar kan vara en bra lösning för att få till nödvändiga resurser. Flera i förbundet har erfarenheter från tävlingsarrangemang som dom gärna delar med sig av.
I övrigt hänvisar vi till Arrangörsmanualen som ni kan hitta här.

Är ni som förening intresserad av att arrangera SM skriv ner kort era idéer om arrangemanget med förslag på plats och datum, och maila till peder@svenskwushu.se senast den 15 oktober.