Allstyle Open 20 april

Nu är det snart dags för årets första Allstyle Open. Ta chansen att medverka i en av de största amatör/nybörjartävlingarna för stående fighting vi har i Sverige.

Regelverket för Allstyle sorterar under Wushu, och är snarlikt sanshou. Det som framförallt skiljer är att det endast är nedtagningar och svep, men inga kast. Utöver det är poängbedömningen något annorlunda. Men ni som tränar och tävlar i sanshou kommer känna er hemma i detta. Det mest utmärkande för Allstyle-tävlingen är att många olika kampstilar samlas och möts under regler som fungerar för de flesta stilar. Det gör ett varierat startfält med många deltagare från hela landet.
OBS! Sista anmälan 12 april.

Läs mer på www.allstyleopen.se

Dessutom blir det 20-årsjubileum med superfights på kvällen med flera proffsmatcher i Allstyle Pro!