Aktuellt

Träna wushu i Beijing

Studera wushu på universitet i Beijing

Genom ett samarbetsavtal med ett av Kinas största sportuniversitet, Capital University of Physical Education and Sports (CUPES) i Beijing kan förbundet nu erbjuda sina medlemmar upp till 40% rabatt på studieavgiften. Det ger våra medlemmar möjligheten till träning av wushu och studier i kinesiska på högskolenivå till mycket förmånliga villkor.
Här kan du träna både kortare och längre perioder, läsa hela program eller delar av högskoleprogram. Alla instruktörer är mycket kvalificerade och utbildade idrottspedagoger.

  • Välj mellan taolu eller sanda (sanshou).
  • Välj kinesiska som tillval
  • Bo förmånligt bra och modernt på campus.

Förbundet kan erbjuda mycket förmånliga priser och service på plats av svensktalande personal med stor erfarenhet av det kinesiska universitetslivet.

Prisexempel för medlemmar i förbundet

2 veckor, del i dubbelrum, inklusive träning, exklusive mat: 3 500 kr
4 veckor, del i dubbelrum, inklusive träning, exklusive mat: 5 500 kr

I priset ingår obligatorisk anmälningsavgift. Inkluderar anmälan och komunikation med skolan, samt installation. Mat tillkommer, men är billigt! Singelrum kan fås mot tillägg.
Det finns även möjlighet att studera längre perioder och hela program. För övriga prisuppgifter, anmälningar och frågor görs genom SWI – Stockholms Wushu Institut.
Läs mer här