Aktuellt

EM 2014 – GULD!!!

DSC07655DSC07631

Karl Albrektsson kammade hem Sveriges första EM guld herrar någonsin. Han gick i 90+ och mötte ryssen Muslim Makhmudov som var chanslös. Karls fantastiska avläsning av sin motståndare och snabba kontringar var avgörande för vinsten som han tog hem i två ronder. Trots sin långa stora hydda är han snabb och lätt på foten som få tungviktare kan matcha och räckvidden är det inte heller fel på. Publiken var med oss och en av kampsportare välkänd norrman som heter Kim sprang tvärs över hallen för att få alla Italienare att skrika “Kalle, Kalle, Kalle…”. Det är garanterat så att hela Europa vet vem Kalle är – den store Svensken. Karl sa själv efter matchen – “jag visade dom att svenskt stål är starkast”.

DSC07629DSC07652

 

Här kan man tala om vänner. Matti Mäkelä kom ner bara för att se Karl ta guldet. Han var lika säker som Karl på att det skulle gå vägen. Undertecknad med!