Aktuellt

GULD TILL JAKOB ISAKSSON

Jakob Isaksson Guld i Baltiska Öppna
Jakob Isaksson Guld i Baltiska Öppna

Jakob Isaksson tar GULD i Taiji under Baltic Open 2015  i Riga 

Jakob Isaksson tog guld i Baltiska Öppna mästerskapen som gick nu i helgen. De baltiska länderna är starka inom taolu så det blev en glad överraskning när Jakob Lyckades ta hem guldet i Taiji.

Förbundet gör en långsiktig storsatsning på Taolu för att att framför allt utveckla fler barn och ungdomar. Jakob är den som i förbundet ansvarar för utvecklingsplanen och blir dessutom en ypperlig tränare för våra ungdomar.

 

 

 

 

 

INTERNATIONELLT LANDSLAGSLÄGER I PORTUGAL 

Läger PortugalSom ni säkert redan vet så befinner sig landslagscoachen och tre Sanda-utövare i Portugal där man tillsammans med flera andra landslag och utövare har utbildat sig under mästaren Du Zhengao i Sanda-tekniker.

En av deltagarna på plats, landslagsutövaren Robin Larsson säger så här: “Det här har varit toppen! Från grunder i utförande i teknik som man missat, till biomekanik och varför vi rör oss som vi gör i svep eller kast.

Vi har tränat slag, sparkar, clinch och kast. Framför allt har vi lärt oss när vi ska använda alla våra tekniker. Efter portugal titulerar vi oss som aggresiva kontringsfighter. Våga attackera oss så visar vi varför Smiley smile.

Portugal camp friendsVi har glädjen att berätta att alla våra fyra svenskar nu är certifierade och också att många fina kontakter har knutits.

Självklart ligger vårt fokus nu på VM i Jakarta, Indonesien, men vi kan redan nu utlova ett fantastiskt Sanda-år 2016.

 

 

Sightseeingpaus i Porto