Aktuellt

VM Jakarta 2015 fortsätter

Robin vinst kvart 2Robin Larsson vann sin match mot sydafrikanen på knock out. Robin såg lugn och sansad ut och satte både kickar och kast. Sin vana trogen ville han gå in och boxas men bytte snabbt taktik efter coachernas rop och vägledning. Det lönade sig och Robin går vidare till semifinal mot en iranier som han redan spanat in när han tävlade i Iran. Killen är en kicker så det ska bli kul att se.

Elin semi 3 pushElin gjorde en snabb och klockren match mot USA där hon dominerade från start. Fick amerikanskan ut från plattformen i båda ronderna så energin sparar hon till dagens match mot Kina. En mångsidig sandafighter som skriker en hel del och stampar med fötterna. Lär inte rubba Elins lugn.

Karl Albrektsoon har legat i sängen och det blir ingen semifinal för honom dessvärre.