Nästa VM Shanghai 2019

IMG_1594[1]VM 2017 är nu över. Det som präglat tävlingen har varit bristande internetuppkoppling vilket gjort det svårt att rapportera resultat och händelser löpande. Live streaming gjordes inte på morgonpassen vilket var synd. Annars kan man säga att själva organiseringen av tävlingarna var bra medan sociala aktiviteter lyste med sin frånvaro. Ingen avslutningsfest för de aktiva.

IMG_1588[1]När det gäller bedömning är det inte undermåligt utan skandalöst. Huruvida det går att påverka står att återse. Yvonne Lin är med i graderingskommitté och Marknadskommitté numera och Anatoli Grigorenko blev invald i den medicinska kommittén under ett doktorsmöte. Så kanaler finns.

IMG_1578[1]För vårt lag blev det en silvermedalj via Elin Öberg efter en tuff match mot kinesiskan Lin Huamin. Domingos blev omtalad som den modigaste fightern efter sin duell med kung fu panda. Våra tre debutanter gjorde vad som förväntades när man är där för att lära sig. Alla känner sig taggade att fortsätta med landslagsträningen och specialiseringsplanen som ligger framöver. Sedan blir det Oslo Open i slutet av november.