Planering 2022

Det råder fortfarande stor osäkerhet gällande smittspridningen av Corona. Det gör även planeringen osäker under de närmaste sex månaderna. Med det sagt måste vi ändå fortsätta planera förbundets aktiviteter så gott det går, men med den brasklappen att vissa aktiviteter kan ändras eller ställas in.

Vi återkommer med löpande uppdateringar!

Kalenderplanering våren 2022

 • 16 mars, 2022 – Årsstämma. Hålls digitalt online – lätt att delta!
 • 9 april, 2022 – 13th Spring Dragon Open Wushu
  Öppen internationell tävling i södra Italien. En av förbundets rekommenderade tävlingar, i synnerhet för de med landslagsambitioner. Vid intresse av att delta kontakta oss gärna!
 • 30 april, 2022 – Riksläger Bosön
  Kostnadsfritt Riksläger på Bosön, Stockholm. Resebidrag för deltagare med långa resor. Obligatorisk preliminär anmälan senast 24 mars med antal!
 • 14 maj, 2022 – WKS Czech Open.
  Öppen internationell tävling strax utanför Prag En av förbundets rekommenderade tävlingar, i synnerhet för de med landslagsambitioner. Vid intresse av att delta kontakta oss gärna!
 • 4 juni, 2022 – SM i Eriksdalshallen, Stockholm. Då SM inte kan genomföras som tänkt den 5 mars på grund av den pågående Corona pandemin med medföljande restriktioner, är det flyttat till slutet av säsongen.

Om uttagningar till landslaget

Då SM inte kunnat genomföras som planerat den 5 mars, kommer deltagande i övriga aktiviteter som bland annat 3rd Nordic Open Wushu och Rikslägren fungera som underlag för en preliminär uttagning av landslaget fram till SM.
För frågor om detta vänligen kontakta respektive landslagsledning.