Riksläger on demand

Förbundet erbjuder nu en utökad variant av riksläger med regionala varianter över hela landet med samma koncept som våra större läger. Det innebär i korthet att ni som klubb själva kan boka upp våra landslagscoacher för en heldags genomgång och träning, helt efter era egna villkor. Ni får ett anpassat kostnadsfritt seminarium som passar just er!

Vi kan erbjuda seminarium i både sanda och taolu(i flera former), och även push hands. Vi utgår från era egna stilar, och därifrån går vi igenom hur det fungerar att tävla (te x på SM), förbundets olika regelverk, och annat som är av intresse för just er! Vi ser gärna att flera klubbar kan medverka i just er region, men det är inget krav. Vi kan även arrangera en regional tävling tillsammans med er förening.

Företrädesvis helger är det som gäller, lördag och/eller söndag. Förslag på tidsupplägg är två pass under en dag kl 11-12.30 (lunchpaus) och kl 14-15.30. Datum får anges med önskemål, så gör vi vårt bästa för att anpassa oss efter er!

Vi kommer köra igång med detta från och med 15 februari. Kontakta oss på info@swedenwushu.se för att boka upp er eller veta mer!

(OBS! Detta ersätter inte det planerade stora Rikslägret på Bosön den 30 april)