Välkommen till riksläger i sanda 15 september

Lördagen den 15 september arrangerar förbundet ett riksläger i sanda. Lägret är öppet för alla medlemmar* i Sverige som vill satsa på tävling.

Grundförutsättningar för medverkan är att ha som målsättning att utvecklas och satsa på tävling framöver, samt ha tidigare tävlingserfarenhet. Man kan medverka på både A- och B-klassnivå sparringmässigt beroende på erfarenhet.
Lägret är även öppet för klubbinstruktörer som vill fördjupa sig i sanda på en högre nivå, men som kanske inte själva längre har som målsättning att tävla.

Det blir regelgenomgång av det senaste inom sandareglerna som just nu håller på att uppdateras, specifik teknikträning för tävling, och sparring med mera.
Lägret kommer också fungera som avstamp för uttagning av landslaget, samt genomgång av information som gäller för medverkan, och hur tävlingsplanerna ser ut närmaste 12-18 månaderna – det är mycket på gång! Till exempel har vi ju ett nordiskt mästerskap på hemmaplan med internationellt deltagande om sex månader, där vi självklart måste visa att vi kan stå kvar på plattformen! 
Alla ni som har intresse av detta bör självklart vara med. 

Ni kommer också att träffa den nya landslagsledningen: Luciano Macri, landslagschef, Gunnar Malm, coach, samt Besim Sejdiu och Chen Zhong Bang som assisterande coacher, som alla kommer hålla i olika delar av lägret.

Syftet med lägret är också att träffas för att samlas kring sanda som tävlingsform och se hur vi ska arbeta framöver med utvecklingen av sporten!

Preliminärt schema lördagen den 15 september:
10-12 genomgång av sanda-regler i teori och praktik, allmän information och teknikträning
12-14 lunch
14 -16  teknikträning och sparring

Plats: Stockholm (lokal meddelas senare)
Pris: 200 kr
Anmälan & frågor:
luciano@kungfu.nu
tel: 0705/65 35 88

* Generellt är detta läger endast för medlemmar i Svenska Kung fu & Wushu Förbundet. Om ni inte är medlemmar i vårt förbund, men är ändå intresserade av att tävla i sanda och vara med på lägret, ta gärna kontakt så kan vi se vad vi kan komma fram till! 

Kommentarer inaktiverade.