Aktuellt

2nd European Traditional Wushu Championships

Traditionella Europeiska mästerskapen i Wushu går i Bukarest, Rumänien den 7 april. Alla klubbar som är medlemmar i förbundet kan delta (man behöver inte vara medlem i landslaget, utan man anmäler sig genom sin egen klubb).

Vi på förbundet tycker att det här är ett fantastiskt tillfälle för alla klubbar att få delta i en större internationell tävling, och vi hoppas att så många som möjligt från Sverige deltar! Alla kostnader i samband med tävlingen står klubbarna själva för.

Är ni intresserade av att vara med? Kontakta gärna förbundet om ni vill ha svar på frågor, hjälp att samorda med andra klubbar eller bara för att meddela att ni åker.

Här nedan finns information om anmälan med mera:

Allmän information
Specialinformation
Anmälningsformulär

Se även Ewuf hemsida för senaste info