Aktuellt

EM 2014 Bukarest Karl Albrektsson till Final!

Oliver Enkamp semifinal EM 2014 Bukarest
Oliver Enkamp semifinal EM 2014 Bukarest

Två semifinaler avverkades idag där Oliver Enkamp var först ut. Han mötte Nathan, samma fransman som han förlorade mot under VM 2013 i Kuala Lumpur. Båda hade utvecklats och framför allt lagt om taktiken men idag var det Nathan som drog det längsta strået. Oliver sa själv: “Tyckte själv att fransmannen hade byggt upp en tydlig taktik från min första så jag fick ställa om för att inte ramla i hans fälla. Är så klart besviken men han var ju bättre på att utnyttja sanshou-reglerna nu så det är bara att jobba vidare”.

Bättre gick det för Karl som vann överlägset mot en turkisk fighter. Han gick in på mer eller mindre allt som motståndaren gjorde och levererade kast efter kast efter kast och nedtagningar på löpande band. Slagen gick in och en sidekick som satt. Matchen måste ses för att förstå hur den här tystlåtna killen (20 år), som verkar ha fått det mesta och bästa från sin tränare, helt enkelt kan värma, ladda och löda på till synes helt oberörd. Själv sa Karl efter matchen: “Jag var tung….Klart slut”.

Karl Albrektsson semifinal EM 2014
Karl Albrektsson semifinal EM 2014
Kram från Karl
Kram från Karl

 

Wheelkickkontring
Wheelkickkontring

Say no more, say no more….Imorgon blir det en fyrkantig tung ryss i finalen.