Aktuellt

Satsning på traditionella stilar

Yipman
Yipman

Som tidigare meddelats ämnar vårt förbund följa EWUF och IWUF i fråga om satsning på traditionella stilar. Vi kraftsamlar nu för att få fram representanter för olika stilar i Sverige så hör gärna av dig om du är en eldsjäl som vill arbeta tillsammans med oss i styrelsen för att utveckla verksamheten.

Som ett led i denna satsning håller det Baltiska Wushuförbundet tävlingar i Riga den 11-12 oktober 2014 där man utöver sedvanlig Taoli även har traditionella kategorier. Bland dessa finns bland annat:

  • Traditionell Taiji
  • Traditionell Bagua, Xingyi, Bajiquan
  • Traditionell Nanquan
  • Traditionell Saholin
  • Imitation styles
  • Traditionell Tongbei, Fanzi, Choujiao, Pigua styles
  • Traditionell Wing chun
  • Other traditional styles (Chaquan, Huaquan, Baoquan, Baimei med flera)

Du kan läsa mer om detta under kalendern intill. Vi lägger även ut tävlingsregler för Wing chun såsom de utformats av IWUF.