AktuelltTävling

Öppen Taolu-tävling i Stockholm

1st Wushu Stockholm Open bild

1st Wushu Stockholm Open är en öppen tävling i Taolu som kommer att hålla hus i Hökarängsskolan på lördag den 13 december 2014 med prel. start kl. 10.30.
Tävlingen har för syfte att samla utövare med liknande/olika wushustilar (moderna och/eller traditionella) och nivåer (nybörjare till avancerade) och att ge möjligheten till utövarna att visa upp sin stil eller också prestera med det de övar på taolu-mattan allt i en vänlig julstämning.

Tävlingen arrangeras av Wushu Stockholm IF och den sista anmälningsdagen är lördag den 6 december 2014. Mer info om anmälan och tävlingen (anmälningsblanket, tävlingsavgifter mm.) hittar ni här. Det finns även en facebooksgrupp för själva tävlingen på följande länk: https://www.facebook.com/events/600726546723388/

För ytterligare frågor kontakta gärna arrangören Romain Schwab via mejl romain@wushusthlm.se eller tfn 0736658979.