Aktuellt

EM i Yong Chun Quan – för första gång

Det nya utskottet för traditionella stilar har nu börjat arbeta i syfte att bredda förbundets verksamhet och ge ett bättre stöd åt de föreningar som tränar traditionellt och inte tävlar. Sett i ett internationellt perspektiv så satsar både EWUF och IWUF på att utveckla traditionella tävlingar. För första gång kommer det bland annat att hållas EM i Yong Chun Quan (Wing Chun/Tsun). Tävlingarna går dagarna innan de tredje europamästerskapen i traditionella stilar i Bulgarien. Om din förening har intresserade av att medverka, hör av er till viktor@svenskwushu.se.

THE 1ST EUROPEAN YONGCHUNQUAN CHAMPIONSHIPS

13TH – 17TH MAY 2015

STARA ZAGORA, BULGARIA

THE 3RD EUROPEAN TRADITIONAL WUSHU CHAMPIONSHIPS

17TH – 23RD MAY 2015

STARA ZAGORA, BULGARIA