AktuelltTävling

Vad händer nu och framöver

Landslagslägret gick i Eskilstuna dagen efter ett lyckat Eskilstuna Sanshou Cup. Gästtränare var Jakob Isaksson som efter många år i Kina delade med sig av olika

traditionella grundtekniker i Sanda. Även landslagscoach Grigorenko var på plats med nya kast och nedtagningar och under sparringdelen fanns naturligtvis våra internationella domare Macri och Dekhani på plats.

Helgen utmynnade i uttagningen av Robin Larsson från NOVA och Karl Albrektsson från Pancreas som åker till tävlingar i Iran i början av Oktober. Det är de öppna Iranska Mästerskapen i Sanda som gäller som förtävling inför VM i Jakarta i november.

 

2nd Open Baltic Wushu Championships 2015
1 – 4 October 2015, Riga, Latvia

Baltiska

Men innan VM skickar förbundet även ett helt lag till Öppna Baltiska i Riga som går av stapeln i oktober. Landslagstränare Kevin Arrayo åker dit tillsammans med bland annat Oliver Enkamp (Olympia), Karl Albrektsson (Pancreas), Sebastian Espe (Ale), Robin Larsson (NOVA), Jonathan Hakso (Ale), Ali Hassan (Westerås Tai Nui). I traditionella stilar/Taolu deltager Jakob Isaksson.

 

Det finns möjlighet för att fler deltagare/klubbar kan få deltaga i någon av följande grenar: SANDA QINDA TAOLU TUISHOU 

till en kostnad av 25 Euro / deltagare samt resa och boende. Anmäl ditt intresse i deltagande Taolu och traditionella stilar till Jakob Isaksson (info@svenskwushu.se) eller Sanda/Qinda till Anatoli Grigorenko (anatoli.grigorenko@svenskwushu.se).

taiji iwuf

SCHEMA ÖPPNA BALTISKA 

  • 1 October Teams arrival
  • 1 October 19:00 – 21:00 Technical meeting
  • 1 October 18:00 – 21:00 Judging seminar
  • 1 October 19:00 – 21:00 Qinda/Sanda/Tuishou athletes weighing-in
  • 2 – 4 October 09:00 – 17:00 Competitions
  • 5 October Teams departure

Place: Riga, Latvia
Venue: “O.Kalpaka sports hall”, 1 Skrindu Str., Riga