Aktuellt

Det rör på sig

Tester och mätningar på Bosön avklarat men fler och fler aktiviteter står på agendan. Närmast har vi Karl Albrektsson och Robin Larsson tillsammans med coach och domare som åker till Öppna Iranska imorgon. Därefter en internationell Qindatävling (internationellt finns inte B-klass som det kallas i Sverige utan det kallas Qinda) i Bukarest i Rumänien. Två lovande juniorer skickas till den tävlingen. I oktober har vi även en ny domarutbildning i Borås.

Sedan har vi ett internationellt träningsläger i Portugal dit flera landslag åker och däribland Sverige. Chefstränare är ingen annan än huvudtränare för det kinesiska landslaget i Sanda så det ska bli riktigt spännande och självklart mycket bra uppladdning inför stundande VM i Jakarta i November. Det är i stort sätt vad som händer under resten av september och november utöver vårt arbete med traditionella stilar och Taolu som löper på. Mer om detta när vi fått klart med den struktur och plan vi vill ha i framtiden

Vertikal hopp

dipsTill Kalle och Robin – kör så det ryker!