Aktuellt

Två världsmästare leder Taolu Rikslägret

vladimir maksimov guldVladimir Maximov, världsmästare i Taolu, kommer till Sverige för att dela med sig av sina kunskaper. Inte enbart till de på topp utan till barn och ungdomar som vill få hjälp och inspiration för att komma framåt. Tillsammans med Daria Tarasova, även hon flerfaldig världsmästarinna, kommer de hålla gemensamma träningspass för svenska och norska taoluutövare. Det speciella med det här lägret som är förlagt till Bosön i två hela dagar, är att Taolukommittén lagt in mycket tid för individuella råd.

wushu_daria_tarasova_by_lulapollo

Vladimir reser 45 mil för att få sitt visum till Sverige. Han reser hem igen 45 mil  samma dag. Sedan kommer den långa resan till Sverige för att träffa alla er. Han älskar sin sport och kommer av just den anledningen. Daria reser även hon över hela världen för att sprida sporten. Norska utövarna har bokat sina biljetter. Kommer du?

Lägret hålls lördag den 30 – söndag den 31 januari. Anmälan görs till info@svenskwushu.se. 250 kr för juniorer under 15 år. 850 kr för övriga medlemmar och 1250 kr för utomstående. Observera att ingen anmälan kan göras på plats utan alla måste vara anmälda innan. Välkommen!