Aktuellt

Push Hands Workshop 30/1 2016

Svenska Kung Fu & Wushuförbundet jobbar aktivt för att utveckla sin verksamhet så den skall inkludera fler av Sveriges föreningar och utövare. Vi hoppas att SM i Wushu kommer att kunna utökas med flera grenar och därigenom locka fler deltagare.

Internationellt tävlas inom Taiji Quan inte bara i form utan även Tui Shou (Push Hands). Vi satsar nu på att ta med det som en gren i nästa års SM (2017). Under det här året kommer vi därför att börja bygga upp en grund samt utbilda instruktörer och utveckla Push Hands i Sverige.

Först ut är en Workshop med Gleb Muzrokov under Sweden International Wushu Camp 2016. Lördagen den 30/1 klockan 18.30-20.30 blir det träning på Bosön i Stockholm för alla som är intresserade av att vara med och utveckla Sporten.

Alla utövare av Sanda, Taiji Quan och Shuai Jiao är speciellt välkomna.
Anmälan skickas till: info@svenskwushu.se (namn, adress, tel, mejl, klubb, ålder och träningsbakgrund).