Latvian Open en succé

Under Wang Ge:s tränarskap och ledning kammade Sverige hem en hel hög med medaljer. Högen med silvermedaljer pryddes med ett guld som den yngste deltagaren av alla lade beslag på.

guld till Mirjam

Magnus Garneij från Renyi tog silver i kategorin Changquan,Nanquan med 8,98p. Glad idag är med största sannolikhet Wushu Stockholm IF med tränaren Romain Schwab. Hans elever kammade hem ett guld och två silver. Junioren Mariam Elsayed tog guld i Changquan med 8,75 men slog ett helt gäng dessutom i samlad kategori för Jianshu, Daoshu, Nandao. Där blev det silver för fin prestation som gav 8,67p.
Jonathan Nirmark tävlar idag och då känns det bra med gårdagens silver i Nandao där han fick 8,6p. Li Min, vår högst meriterade domare fanns på plats och dömde som vanligt. Nu laddar alla för kommande EM i maj i Moskva.

laget med tränare och domare