Landslagsledning i sanda klar

Sweden Kung fu & Wushu

Nu har vi en komplett landslagsledning i sanda med följande personer:
Luciano Macri –  landslagschef
Gunnar Malm – landslagscoach
Besim Sejdiu – assisterande coach
Chen Zhong Bang – assisterande coach

Vi planerar ett riksläger i sanda under hösten 2018, preliminärt datum är 16 september. Lägret kommer vara öppet för alla med tidigare tävlingserfarenhet, där det kommer finnas två nivåer på sparring, motsvarande A- och B-klass. Krav för medverkan är att man måste ha ordentlig erfarenhet av sparring med fullkontakt, samt gått minst en tävling, och ha som mål att tävla. Även instruktörer är välkomna, och dom behöver inte leva upp till det sistnämnda.

Rikslägret kommer vara en del i uttagningsprocessen av landslaget, där första steget är medverkan på lägret. Detta gäller i synnerhet alla mindre meriterade utövare, som har ambition att satsa mer på tävling.
Det ska också ses som en möjlighet att lära känna landslagsledningen och utövare från andra klubbar inför framtida tävlingar och uttagningar.
Mer information kommer!
För frågor och anmälan kontakta Luciano Macri på luciano@kungfu.nu