Aktuellt

Riksläger 13-14 november på Bosön


Datum spikat!
Vi har nöjet att meddela att förbundet arrangerar ett större Riksläger på Bosön den 13-14 november. Lägret är kostnadsfritt för våra medlemmar, och som deltagare får man fri logi, och vid behov ett resebidrag med upp till 1000 kr per person.


Rikslägret vänder sig till alla som på olika nivåer vill lära sig mer om att tävla i sin respektive gren. Förkunskaper och ambition krävs dock, det vill säga lägret vänder sig inte till nybörjare, utan man ska ha ambitionen att tävla. Ålder är från 12 år och uppåt. Vi välkomnar även klubbledare och instruktörer.
Lägret är uppdelat i taolu, sanda och push hands, och har två inriktningar:

1) Tävlingsinriktning för både utövare och instruktörer, med både teori och praktik.
Innehåll: Välj mellan taolu, sanda och push hands.
Träningsupplägg, formtoppning, träning med fokus på teknik för tävling, poänggivande tekniker, samt sparring (i sanda och push hands) och träningstävlingar med bedömning i taolu.
Deltagande på lägret är meriterande för uttagning och ta plats i landslag framöver.
Detaljerat program kommer finnas tillgängligt framöver inom kort.

2) Domarutbildningar
Lär er det senaste om tävlingsregler!
Gör praktik efter genomgången teoretisk utbildning online, eller som uppdatering för befintliga domare. Även för klubbledare som vill lära sig mer hur bedömningen av tävlingar går till i praktiken. Vill man vara domare på tävlingar framöver ska man delta i detta.


Anmälan
Antalet platser är begränsade, så vad gäller boende på Bosön kommer det vara först till kvarn som gäller. Till att börja med kommer vi begränsa deltagarantalet till max 6 personer per klubb fram till den 1 oktober. Om ni vill anmäla fler så går det bra, men de hamnar då på reservlista till att börja med.
Anmälan öppnar inom kort!

För frågor maila oss på info@swedenwushu.se

Riksläger Sanda 15 sept 2018