Välkommen till den nya webbsidan

Välkommen till den nya webbsidan för Svenska Förbundet för Kinesisk Kampkonst, som vi lanserar i samband med att VM i wushu 2011 går av stapeln i Ankara, Turkiet.

Webbplatsen vänder sig först och främst till förbundets medlemmar, men också till alla som är intresserade av wushu och kinesisk kampkonst i allmänhet.

I och med lanseringen av webbplatsen kommer vi att regelbundet informera om vad som händer i Wushusverige och i förbundet, bland annat genom vårt nyhetsbrev. Detta är ett led i att ta ett större initiativ för utvecklingen av wushu i Sverige både som idrott och tradition.

På webbsidan hittar du all vår officiella information, hur vi är organiserade, vem som är ansvarig för vad i styrelsen, och vad styrelsen jobbar med för närvarande.

Dessutom kommer vi att försöka skriva om nyheter och annat aktuellt i Wushusverige, stort som smått. I bloggen kommer vi att ha en del mer personliga betraktelser av olika personer – vi vill gärna att just du bidrar med detta!

För att prenumerera på nyhetsbrevet behöver du endast ange din epostadress på webbsidan uppe till höger.

Att göra om och göra nytt är spännande, men det kräver också lite tid att få ordning på sakerna. Förhoppningen från förbundets sida är att den nya webbsidan ska både informera om och inspirera till utövandet av wushu i allmänhet och då självklart i Sverige i synnerhet.

I samband med den nya webbsidan kommer även en Facebooksida (www.facebook.com/svenskwushu) samt ett Twitterkonto (SvenskWushu) att lanseras. Även om vi självfallet har velat vara så heltäckande som möjligt redan från start, kan viss information behöva uppdateras.

Vi tar gärna emot synpunkter på webbplatsen och dess innehåll. Är det så att du vill medverka till innehållet på något sätt, tveka inte att ta kontakt med oss! Vi ser gärna olika texter och annan information som har med wushu att göra, både nationellt och internationellt.

· Om du har förslag på intressant information för oss att presentera eller tillgång till foton och videos från uppvisningar eller tävlingar, hör av dig till oss!

· Om du upptäcker felaktigheter eller problem, så hör av dig till oss!

· Framförallt vill vi gärna att du lägger in uppgifter om evenemang i kalendern, som är uppdelad på internationella, nationella och regionala evenemang. Det kan vara allt från stora galor till klubbtävlingar, träningsläger och annat som medlemmar och utövare kan tänkas vilja påminna om.

Vår förhoppning är att webbplatsen ska bidra till en positiv utveckling av wushu i Sverige, genom ett ökat utbyte av idéer och information bland oss alla som har wushu som stort intresse i livet.

Låt oss hjälpas åt att få en fungerande och användbar kommunikationsplattform för svensk wushu!

Peder Finnsiö och Marie Roos, styrelsen

Ni når oss på:
peder@svenskwushu.se
marie@svenskwushu.se