Nyhetsbrev 18/10 -11

Nyhetsbrev 18/10 -11  –  Sveriges förbund för tävling och utövande av wushu
IV Estonia Open Wushu Championship – kort anmälningstid!
För de klubbar/föreningar som är intresserade kommer här information om öppen tävling som tar plats i Tallin, Estland, 9-11 december, 2011. Tävlingen omfattar taolu, pushing hands, sanda/sanshou och qingda. Ni hittar all information i bifogat dokument: IV Estonian Open Wushu …Läs mer →
VM:s sista två dagar
I dag avslutas VM i Wushu 2011 i Ankara. Nedan följer lite sammanfattningar av dagen och gårdagen samt VM i stort. Sista dagen har vi haft Anette Bergström på mattan i Chang Quan. Det blev 7,93 i slutpoäng för Anette, … Läs mer →
pictureVM i Wushu – onsdagen den 12 oktober
Onsdagens sammanfattning kommer lite sent, men här är den i varje fall:   TAOLU I går var det vilodag för taolun, så inget nytt att rapportera. Däremot ser vi fram emot Anette Bergströms VM-debut i kväll. Anette inleder sitt VM … Läs mer→
Magnus Garneij Dao Shu VM i Wushu 2011
Se hela Magnus rutin i Dao Shu. 9,17 blev poängen. 25:e plats blev placeringen.
VM i Wushu – Tisdagen den 11 oktober
Gårdagen bjöd på följande från svenskarna på plats i Ankara:   TAOLU Magnus Garneij slutade på 9,17 poäng i Dao Shu och placerade sig därmed på 25:e plats av ca 50 tävlanden. Magnus har nu avslutat sitt VM och i … Läs mer →
pictureVM i Wushu – Måndagen 10 oktober, 2011
I dag har vi haft två svenskar på mattan i Ankara, Turkiet. Läs om hur det har gått här nedan. Löpande uppdateringar sker på vår Facebooksida och större dagssammanfattningar kommer här på webbsidan.   TAOLU Först ut av svenskarna var … Läs mer →
pictureVM i Wushu 2011
VM I WUSHU 2011 Kampsporten är en relativt ny företeelse i mitt liv. Jag och min dotter började träna sanshou på Södermalms Shaolin Kung Fu  i januari 2010 – och fastnade direkt! Däremot har jag ingen egen erfarenhet av taolu, … Läs mer→
www.svenskwushu.se