Nyhetsbrev 24/10 -11

 

Nyhetsbrev 24/10 -11  – Sveriges förbund för tävling och utövande av wushu
VM är slut för den här gången. Förbundet tackar de medverkande för en stark insats. På vår hemsida kan ni se alla landslagets senaste matcher i sanshou. Nu önskar vi Maria Olsson lycka till i kickboxnings-VM den 26–29 oktober i Makedonien. Om hon hamnar på prispallen blir det hennes tredje VM-medalj på två månader, efter silver i thaiboxning i Uzbekistan och brons i sanshou-VM i Ankara.Vi vill också påminna redan nu om EM i Estland (European traditional Wushu championships) i början av april.Läs mer i kalendern här.
Sanshoumatcher från VM
Vi har nu fått tillgång till videos från några av sanshoumatcherna från VM i Wushu i Ankara som precis avslutades. Övriga matcher kommer också att bli tillgängliga inom kort. Stort tack till Linda Porsbjer som följde med som assisterande coach i … Läs mer →