Nyhetsbrev 31/10 -11

 

Nyhetsbrev 31/10 -11  –  Sveriges förbund för tävling och utövande av wushu
På gång i korthet– Tävlingar på gång i November, bland annat All Style Open och Stockholm Wushu Open. Glöm inte att anmäla er!
– Ebba Lexmark slutar som ledamot och sekreterare i styrelsen. Senaste tiden har Ebba haft rollen som sportchef och ansvarig för elitutvecklingsverktyget. Vi tackar Ebba för en gedigen insats för förbundet och svensk wushu genom åren.
Vi i styrelsen önskar Ebba lycka till med framtida sysselsättningar!
pictureStockholm Wushu Open
Den 27 november arrangeras Stockholm Wushu Open. Det är en öppen tävling i taolu för alla utövare, för såväl nybörjare som avancerade, både vuxen och ungdom. Även utländska medborgare kan delta. Nytt för i år är en klass där alla standardrutiner … Läs mer →
Mångfalden är vår styrka
Som alla troligtvis vid det här laget känner till är wushu/kung fu/kinesisk kampkonst (välj det som passar just dig bäst en bred och brokig skara idrotter, som i många fall drar åt olika håll. Man kan till och med ifrågasätta ettiketten”idrott” … Läs mer →
Maria Olsson i Sportnytt: Tre VM och tre medaljer!
Kampsporten har uppmärksammats i media i samband med VM i kickboxning. Maria Olsson i synnerhet har fått välförtjänt uppmärksamhet efter den historiska bragden att plocka tre VM-medaljer inom tre olika kampsporter – och det inom loppet av ca 40 dagar. … Läs mer →
www.svenskwushu.se