Aktuellt

SM 2015

EM laget 2014

SM 2015 kommer att arrangeras av Westerås Tai Nui och gå av stapeln den 21 mars. Officiella svenska mästerskap innebär att vinnare erhåller mästerskapstecken och får titulera sig som svenska mästare i Sanshou respektive Taolu. Samtidigt med SM hålls även B klass Sanshou vilket är tradition.

För dig som är aspirant till landslaget är det SM som gäller. De som vinner har per automatik en plats i landslaget förutsatt att det är minst tre personer i klassen och att man får över 8 poäng när det gäller Taolu. De som placerar sig som tvåa kan bjudas in i aspirantgruppen som sparrar och deltar i flertalet landslagsträningar.

Att komma med i landslaget innebär inte att man kvalificerat sig till VM i höst. Självfallet väljs deltagare i VM från landslaget men det är träningsnärvaro och prestationsförmåga som ligger till grund för deltagande i VM. Med andra ord, möjlighet till att placera sig.