RIKSLÄGRET BOSÖN 4-5 FEBRUARI

Missa inte årets stora händelse för alla Wushuentusiaster! Två späckfyllda dagar där du väljer din inriktning.  

rikslägret 2017

Traditionell träning – här har vi högt till tak och tränar olika stilar, push hand med mera under ledning av Jakob Isaksson. Alla stilar är välkomna.

Barn & Ungdom – taolubaserad träning under ledning av tränarna Nicklas Sigurdh och Romain Schwab. Alla nivåer är välkomna för att träna från grund till högre nivå.

WingChun endagsworkshop  – genomgång teori och praktik för nya Europeiska tävlingsregler form och fight under ledning av domarna Anwar Dekhani och Luciano Macri. Förbundet satsar på att skicka representanter till nästa EM.

Landslagsläger Sanda – för landslaget men denna gång ett öppet läger där aspiranter och nyfikna är välkomna. Teori taktik, teknik, kost och kick, punch, throw under ledning av Anatoli Grigorenko. Tränare är mer än välkomna att följa med.

FAKTA

Var: Bosön lördag 10-18 och söndag 9-16 den 4-5 februari

Kostnad: 300 kr för en dag och 500 kr för två.

Boende: Det finns reserverade rum på Bosön. All bokning och betalning sker via Bosön tel 08-699 66 00

Anmälan: Betala in för en eller två dagar till 612120-6 Svenska Kung Fu & Wushuförbundet. Ange namn och vad du ska vara med på. Mejla även dina uppgifter till viktor@svenskwushu.se som även svarar på frågor. Anmälan är bindande.

Mat: tränare, föräldrar med flera som inte bor på Bosön betalar för lunch och middagar i Bosöns reception. För alla deltagare ingår lunch och fika.