Nyhetsbrev 9/10 2011

 

Svenska Förbundet för Kinesisk Kampkonst

Nyhetsbrev 9/10 2011   www.svenskwushu.se 
Välkommen till den nya webbsidan
Välkommen till den nya webbsidan för Svenska Förbundet för Kinesisk Kampkonst, som vi lanserar i samband med att VM i wushu 2011 går av stapeln i Ankara, Turkiet. Webbplatsen vänder sig först och främst till förbundets medlemmar, men också till … Läs mer →
pictureSvenska VM-truppen 2011 i Ankara
VM-truppen har nu landat i Ankara. Det blev ett nattflyg från Arlanda och så här pigga var våra tävlande och coacher i väntan på boarding. FÖRBUNDET ÖNSKAR SAMTLIGA TÄVLANDE OCH COACHER ETT STORT LYCKA TILL!   Vi ser fram emot … Läs mer →
Vad händer just nu i förbundet?
–  Vi har under året jobbat fram en krisplan, ett dokument som fungerar som ett stöd och samtidigt styr hur vi ska hantera ett läge då olyckan är framme. Förhoppningsvis är det här ett dokument vi aldrig ska behöva använda, … Läs mer →
Stockholm Kung Fu Festival 2011
Här kan ni njuta av några av höjdpunkterna på festivalen i våras!
pictureMaria Elin Olsson tar VM-silver i thaiboxning!
I finalen i thaiboxning mot Polen har Maria tagit silver. Bra kämpat, Maria! Stort grattis! Maria har tagits ut till tre landslag under 2011. Närmast väntar VM i sanshou i Turkiet och sedan VM i kickboxning i Makedonien.
Maria Elin Olsson – elitidrottare inom tre kampsporter
SVT Play har gjort ett inslag om Maria Elin Olsson (Södermalms Shaolin Kung Fu, Stockholm) som tagits ut till VM-trupperna i sanshou, thai- samt kickboxning under 2011. Fantastiskt bra jobbat! Förbundet önskar Maria stort lycka till under pågående VM i … Läs mer →
pictureNy webbsida på gång!
Här kommer inom kort Svenska förbundet för Kinesisk Kampkonsts nya webbsida att se dagens ljus. Sajten är under uppbyggnad och ej officiellt lanserad ännu. Ni kan emellertid redag nu registrera er nedan till höger för att få nyhetsbrev och uppdateringar … Läs mer →
VM-truppen är uttagen
Det elfte världsmästerskapet i Wushu arrangeras 6-15 oktober i Ankara, Turkiet. Sverige har självklart en trupp på plats! Landslaget består av: Teamleader och landslagscoach för taolu är Petter Sande. Landslagscoach Anders Persson har tyvärr fått hastigt förhinder och kan inte … Läs mer →
Resultat 2011
SM 2011 (Stockholm 2011-05-14 – 2011-05-15) Taolu Samtida handform Barn/Ungdom: 1. Omid Alborzi (8,76 poäng) 2. Kevin Johansson (8,6 poäng) 3. Nahom Amman (8,5 poäng) Traditionell handform Barn/Ungdom: 1. Delad 1a plats Olympia Belegri och Max Berglin (8,9 poäng) 3. … Läs mer →
Arbetsplan 2010
Fortsätta arbeta för att främja Kinesisk Kampkonst i Sverige. Utveckling av tävlingsverksamheten genom bildandet av en domarkommitté. Utveckla SM/RM till att bli något mer än bara en tävling. En mötesplats för alla utövare oavsett stil och inriktning på sin tävling. … Läs mer →